Runde 2 av MPK/OKTS dynamisk vintercup over

Postet av Dynamisk den 29. Jan 2017

Her kan dere se hvordan Frank tok førsteplassen:

MPK/OKTS Wintercup R2 Frank Stage 5 from OKTS on Vimeo.

I helgen ble runde to av vintercuppen avholdt. Vintercuppen arrangeres av OKTS Dynamisk sammen med Moss Pistolklubb og går over 6 helger hvor annen hver er i Oslo og Moss. Denne helgen var vi i hula i Moss hvor MPK hadde bygget en strålende fin bane med mye fart, utfordringer og moro!

Det var mye god konkurranse i Moss idag, og noen av våre medlemmer gjorde det spesielt bra, blant annet tok Rebecca Flugstad førsteplassen i Production Lady, Håkon Myklebust tok andreplass i Classic, og Frank Sandås tok seieren i Open, med Dariusz Kowalczyk og Anders Nerheim 5. og 6. plass.

Angående team-skytingen, tok OKTS Open igjen fra forrige runde og beseiret MPK, så nå er det 1-1 og ny spenning foran neste runde 11. februar i Oslo.


Se alle resultater på SSI.
Kongsvinger Open 2017: Booket på et minutt!

Postet av Dynamisk den 6. Jan 2017

Da er vi i full gang med planleggingen av årets Kongsvinger Open 2017 som vi arrangerer siste helg i mai på Hammock Hill utenfor Kongsvinger. Vi fikk enorm respons i år, og ble fullbooket på omtrent et minutt, og har en venteliste som er på lengde med den kinesiske mur.Det er fortsatt rom for bidrag til arrangementet, hvis du har mulighet til å bidra med noe å gjøre ta en prat med Frank eller Anders! Vi oppfordrer alle OKTS-medlemmer – også dere som skal skyte main-matchen å mane fram litt ekstra dugnadsånd! For eksempel kan vi spikre moduler/prefabrikat, finne gavesponsorer, bidra med stagedesign, bygging av baner i helgene før arrangementet og mye annet!